Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Toeristische bouwgrond Puntagorda

€ 79.000
Voeg toe aan favorieten
1522

Pinar, toeristische bouwgrond in prachtige omgeving, tussen de pijnbomen, vlakbij Puntagorda.

Op zoek naar een toeristische investering voor de toekomst voor een nette prijs, deze toeristische bouwkavel is nu sterk in prijs verlaagd.

Deze kavel ligt in het gebied El Pinar, in de gemeente Puntagorda, op een paar minuten afstand van het gelijknamige dorp, waar alle benodigde diensten te vinden zijn (winkels, dokter, benzinepomp, etc.).

De kavel ligt op een hoogte van 800m, wat een prachtig uitzicht over de oceaan en het lagergelegen dorp Puntagorda geeft, een wijdverspreid dorp met een mooi landelijk aangezicht.

In de directe nabijheid zijn verschillende huizen aanwezig, benodigde aansluitingen als elektriciteit en water zijn dus voor handen en zullen in het ergste geval alleen vanaf de bestaande aansluitingen doorgetrokken dienen te worden tot aan de kavel. De kavel ligt aan het eind van een doodlopend zandpad met slechts een paar huizen, complete rust is dan ook gegarandeerd, iets dat door de toeristische natuurliefhebber die op zoek is naar totale rust tijdens zijn of haar vakantie natuurlijk zeer gewaardeerd zal worden.

Een interessante locatie, waar geheel naar eigen wens verschillende vakantiehuisjes op te bouwen zijn tot een maximum van 10 bedden. Voor eventuele bouwbegeleiding kunt u ook contact met ons opnemen, dit kan één van ons ook prima verzorgen.

Neem contact op voor meer details of een bezoek.

Vraagprijs: 79.000 € + 3%

 

Woning ID: 18224
Prijs: € 79.000
Oppervlakte perceel: 5.273 m2
oceaanzicht
toeristische verhuurvergunning
  • € 0 tot € 2.000.000