Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Satelliet/Kaart Kaart Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Piso Vista Maritima

€ 230.000
Voeg toe aan favorieten
961

SANTA CRUZ – AVDA MARITIMA – ROYALE FLAT MET ALLERLEI MOGELIJKHEDEN

Aan de Avenida Maritima in Santa Cruz de La Palma, direct in de buurt van alle uitvalswegen naar noord, zuid en west La Palma, ligt deze royale flat op de 1e verdieping van huis met aan de voorzijde uitzicht over de nabije omgeving en de haven van Santa Cruz de La Palma. Een ideale plek voor mensen die wonen en werken willen combineren, vanwege de ligging nabij allerlei belangrijke instanties als de belastingdienst, verkeersbureau, overheidsinstanties, ziekenfonds, etc.

Het huis stamt uit de zeventiger jaren en beslaat in totaal ca. 230m² woonoppervlakte en is toegankelijk via een gezamenlijke entree alwaar een trappenhuis toegang verschaft tot alle verdiepingen. Vanaf de publieke overloop op de 1e verdieping is er een onafhankelijke toegang tot de woning en een grote onafhankelijke zaal aan de voorzijde van het gebouw, met uitzicht op de boulevard en de haven.

Het woongedeelte bestaat uit een ruime woonkamer, een keuken, vijf slaapkamers en twee badkamers, allemaal gelegen rondom een glazen galerij, waar de lichtaanval vanaf de bovenzijde van het gebouw verzorgd wordt. Alle kamers zijn ruim qua formaat en ook de hoogte van alle vertrekken is een in het oog springende eigenschap. Vanuit de woonkamer is er nog toegang tot een balkon aan de achterzijde van het gebouw. Het woongedeelte is enigszins verouderd en kan dan ook wel een flinke opfrisbeurt gebruiken om omgetoverd te worden tot een moderner geheel.

Geheel onafhankelijk van het woongedeelte bevindt er zich aan de voorzijde van het gebouw een royale koloniale zaal met uitzicht op de boulevard en de haven. Dit vertrek kan eventueel ingericht worden als kantoor of werkruimte, maar er is ook de mogelijkheid om de zaal bij de woning te trekken door deze te verbinden met één van de slaapkamers. Compleet nl naar gelang de wens van de toekomstige eigenaar.

Een zeer royale woning op een centrale locatie, ideaal om wonen en werken te combineren, maar het is ook prima te verbouwen tot bijvoorbeeld een herberg.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor meer details.

Vraagprijs: 230.000 € + 3%

 

Woning ID: 20379
Prijs: € 230.000
Bebouwde oppervlakte: 230 m2
Oppervlakte perceel: 230 m2
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2
oceaanzicht

Vergelijk eigenschappen

Misschien ook interessant:

Flat in Santa Cruz de La Palma

€ 169.000
SANTA CRUZ – SAN TELMO – CENTRAAL GELEGEN DRIE KAMER FLAT In de buurt San Telmo, in het hoger gelegen deel van Sant [more]
SANTA CRUZ – SAN TELMO – CENTRAAL GELEGEN DRIE KAMER FLAT In de buurt San Telmo, in het hoger gelegen deel van Sant [more]
31 75 m2full info
rligter
  • € 0 tot € 2.000.000